VIJESTI

Zagreb, Maksimir

15.11. 2018 (četvrtak)

20:45 sati

Pozivamo članove Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine koji su zainteresirani za nogometnu utakmicu između Hrvatske i Španjolske koja će se igrati u Maksimiru u Zagrebu 15.11.2018. (četvrtak) sa početkom u 20.45 sati da se jave na e-mail Udruge sa slijedećim podacima za člana Udruge i osobu u pratnji (IME, PREZIME, OIB) do utorka 06.11.2018. u 12 sati.

Za članove Udruge koji se kreću u invalidskim kolicima osigurana su mjesta ispod tribine ZAPAD uz teren za igru. Kako nam nije poznat broj ulaznica koje će biti odobrene za članove Udruge koji se kreću u invalidskim kolicima redoslijed podjele ulaznica, ovisan o broju koji će biti odobren, bit će po vremenu prijave na e-mail.

Za članove Udruge koji hodaju, osigurana su mjesta na tribini JUG. Kako nam nije poznat broj ulaznica koje će biti odobrene s obzirom da će on ovisiti o broju prijava predstavnika ostalih braniteljskih Udruga. Redoslijed podjele ulaznica, ovisan o broju koji će biti odobren, po vremenu prijave na e-mail.