VIJESTI

Posljednji ispraćaj Franjo Radoš

Franjo Radoš (HRVI 100% I. skupine) 1.9.1955. – 21.10.2021. Posljednji ispraćaj će se održati u srijedu 27.10.2021. godine u 11:40 sati na groblju Markovo polje u Zagrebu. Počivao u miru Božjem! Obitelji iskrena sućut.

Sedma godišnjica početka prosvjeda hrvatskih branitelja

Sedma godišnjica početka prosvjeda hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji u Zagrebu, koji je trajao 555 dana, obilježena je 20. listopada 2021. ispred Ministarstva hrvatskih branitelja, a obilježavanju su nazočili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima te predstavnici Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine i drugih udruga iz Domovinskog rata.

Veteranski centar u Šibeniku

Veteranski centar u Šibeniku 17. listopada 2021. godine, posjetili su potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima i predstavnici Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Okrugli stol

U organizaciji Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, 8. listopada 2021. godine kroz provedbenu aktivnost Udruge održan je Okrugli stol na temu „Utjecaj i posljedice negativne percepcije društvenih skupina prema hrvatskim braniteljima“.

Potpisan Sporazum Ministarstva hrvatskih branitelja s Kliničkim bolničkim centrom Zagreb

Riječ je o opremanju i uređenju dijela Kliničkog Zavoda za rehabilitaciju i ortopedska pomagala u svrhu osiguravanja usluga liječenja dekubitusa hrvatskih ratnih vojnih invalida i drugih pacijenata