VIJESTI

DAN POBJEDE

Pozivamo članove Udruge koji žele sudjelovati na središnjoj svečanosti obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice VRO "Oluja" 5. kolovoza 2021. godine u Kninu da se jave u Udrugu do 10. sati 30. srpnja 2021. godine.

ISKAZNICA ZA OSI

OMOGUĆENO JE PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE ISKAZNICE ZA POMORSKI PRIJEVOZ OSOBA S INVALIDITETOM I DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU (ISKAZNICA ZA OSI) Agencija za obalni linijski pomorski promet (dalje Agencija) obavještava niže navedene kategorije korisnika da od danas, 17. svibnja 2021. godine mogu podnijeti Zahtjev za izdavanje Iskaznice za OSI. Zahtjev se šalje poštom na adresu: Agencija za obalni linijski pomorski promet, PP 8, 10 002 Zagreb.

Posljednji ispraćaj Davor Vojak

Davor Vojak

(HRVI 100% I. skupine) 1.8.1969. – 26.5.2021. Posljednji ispraćaj će se održati u petak 28.5.2021. godine u 16:00 sati na groblju Hrnetić u Karlovcu. Počivao u miru Božjem! Obitelji iskrena sućut.

Središnje obilježavanje

Pozivamo članove Udruge koji žele sudjelovati na središnjem obilježavanju Dana Hrvatske vojske, Dana hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske da se jave u Udrugu do srijede 26. svibnja 2021. godine do 11. sati. Obilježavanje će se održati 28. svibnja 2021. godine u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.