VIJESTI

Domovinska duhovna obnova

Poštovani, Bratovština Marjanski zavjet za Domovinu organizira prvu Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati od 2. do 5. travnja 2020. godine u Međugorju. Voditelji Duhovne obnove su pater Ike Mandurić, fra. Ante Vučković i don Damir Stojić. Cijena trodnevnog smještaja u hotelu ( uključen doručak i ručak ) iznosi 500,00 kuna, a HRVI 100% I. skupine ne plaćaju smještaj. Cijena organiziranog prijevoza iz Zagreba iznosi 300,00 kuna. Prijava je obvezna preko linka (https://www.marijanskizavjet.hr/) na kojem se nalazi prijavnica.

Dostupne su e-usluge Ministarstva hrvatskih branitelja

Poštovani, obavještavamo Vas kako su od 2020. godine dostupne e-usluge Ministarstva hrvatskih branitelja putem Središnjeg državnog portala – e-Građani. Više o dostupnim e-uslugama možete pročitati na mrežnoj stranici Ministarstva. https://branitelji.gov.hr/vijesti/dostupne-e-usluge-ministarstva-hrvatskih-branitelja/3528

Posljednji ispraćaj Miodraga Klarića

Miodrag Klarić

(HRVI 100% I. skupine) 25.02.1968.. – 18.12.2019. Posljednji ispraćaj Miodraga Klarića održat će se 23. prosinca 2019. godine u 12:50 sati na Krematoriju u Zagrebu Obitelji iskrena sućut. Počivao u miru Božjem i neka ti je laka hrvatska zemlja!

Uključimo se svojim sudjelovanjem na donatorsku večer!

U ovo divno adventsko vrijeme mira i nade, okrenimo se našim najdragocjenijima. Postoji priča o dvije mlade djevojke, dvije heroine, mladoj violinistici Ani koja za ostvarenje snova treba novu violinu i hrabroj Mariji, rođenoj s cerebralnom paralizom, čija mobilnost i kvaliteta života ovisi o zamjeni dotrajalog skalamobila.

18. godišnjica!

Na današnji dan prije 18. godina u Turističko-ugostiteljskom učilištu u Zagrebu osnovana je Udruga 100%-tnih HRVI I. skupine.