VIJESTI

Ulaznice za predstavu Mali noćni razgovori ljevice i desnice

Poštovani,

članovi Udruge obavještavamo Vas da Ministarstvo hrvatskih branitelja raspolaže određenim brojem ulaznica za predstavu autora Tihomira Dujmovića „Mali noćni razgovori ljevice i desnice“ koje bi podijelili udrugama iz Domovinskog rata.

Posljednji ispraćaj Ive Filipovića

Ivo Filipović

(HRVI 100% I. skupine) 13.12.1959. – 13.6.2020. Obitelji iskrena sućut. Počivao u miru Božjem i neka ti je laka hrvatska zemlja!

25 GODINA VRO

Povodom 25. obljetnice, plakat možete preuzeti sa stranica udruge link preuzimanje, ili direktna poveznica u nastavku teksta

Posljednji ispraćaj Vladimira Ptičeka

Vladimir Ptiček

(HRVI 100% I. skupine) 9.7.1960. – 30.4.2020. Posljednji ispraćaj Vladimira Ptičeka, održat će se uz nazočnost uže obitelji. Obitelji iskrena sućut. Počivao u miru Božjem i neka ti je laka hrvatska zemlja!

Obavijest o planiranim projektima

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o ograničavanju korištenja sredstava predviđenih Državnim proračunom Republike Hrvatske i financijskim planovima izvanproračunskih korisnika Državnog proračuna za 2020. godinu zbog promjene gospodarskih kretanja uslijed epidemije bolesti COVID-19 Ministarstvo hrvatskih branitelja obustavlja natječajni postupak za financiranje/sufinanciranje projekata udruga. Slijedom navedenog neće se održati planirani projekti Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine za 2020. godinu: „Put istine o Domovinskom ratu“, „Duhovna obnova“ i „18. Zdravstveno-savjetodavni simpozij“.