Udruga 100%-tnih HRVI


VIJESTI

Domovinska duhovna obnova

Domovinska duhovna obnova

Poštovani, Bratovština Marjanski zavjet za Domovinu organizira prvu Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati od 2. do 5. travnja 2020. godine u Međugorju. Voditelji Duhovne obnove su pater Ike Mandurić, fra. Ante Vučković i don Damir Stojić. Cijena trodnevnog smještaja u hotelu ( uključen doručak i ručak ) iznosi 500,00 kuna, a HRVI 100% I. skupine ne plaćaju smještaj. Cijena organiziranog prijevoza iz Zagreba iznosi 300,00 kuna. Prijava je obvezna preko linka (https://www.marijanskizavjet.hr/) na kojem se nalazi prijavnica.

Dostupne su e-usluge Ministarstva hrvatskih branitelja

Poštovani, obavještavamo Vas kako su od 2020. godine dostupne e-usluge Ministarstva hrvatskih branitelja putem Središnjeg državnog portala – e-Građani. Više o dostupnim e-uslugama možete pročitati na mrežnoj stranici Ministarstva. https://branitelji.gov.hr/vijesti/dostupne-e-usluge-ministarstva-hrvatskih-branitelja/3528

Posljednji ispraćaj Miodraga Klarića

Posljednji ispraćaj Miodraga Klarića

Miodrag Klarić

(HRVI 100% I. skupine) 25.02.1968.. – 18.12.2019. Posljednji ispraćaj Miodraga Klarića održat će se 23. prosinca 2019. godine u 12:50 sati na Krematoriju u Zagrebu Obitelji iskrena sućut. Počivao u miru Božjem i neka ti je laka hrvatska zemlja!

Uključimo se svojim sudjelovanjem na donatorsku večer!

U ovo divno adventsko vrijeme mira i nade, okrenimo se našim najdragocjenijima. Postoji priča o dvije mlade djevojke, dvije heroine, mladoj violinistici Ani koja za ostvarenje snova treba novu violinu i hrabroj Mariji, rođenoj s cerebralnom paralizom, čija mobilnost i kvaliteta života ovisi o zamjeni dotrajalog skalamobila.

18. godišnjica!

18. godišnjica!

Na današnji dan prije 18. godina u Turističko-ugostiteljskom učilištu u Zagrebu osnovana je Udruga 100%-tnih HRVI I. skupine.